MORE

Huawei anunță telefoanele Nova și Nova Plus

În cadrul IFA 2016, Huawei a dezvăluit două modele noi de telefon, orientate spre segmentul mid-range.

Acestea sunt Nova și Nova Plus, două dispozitive de 5 și 5.5 inch, menite să ofere celor interesați de telefoanele produse de companie o alternativă mai ieftină față de P9.

Ambele telefoane sunt echipate cu un chipset Snapdragon 625, compus din 8 nuclee care funcționează la 2GHz. Memoria este compusă din 3GB de RAM și 32 GB pentru stocare, care poate fi extinsă până la 128GB prin intermediul unui card SD. Cine preferă să folosească doar stocarea internă poate opta pentru folosirea unui card SIM secundar în locul celui MicroSD.

Telefoanele au un senzor pentru amprente, comunicare celulara de tipul Cat 6 LTE și un port USB Type C pentru transfer de date și încărcare. Ambele modele rulează Android 6.0.

Pe lângă dimensiunea ecranului care suportă rezoluția 1920×1080, cele două dispozitive diferă prin camerele cu care sunt echipate. Modelul Nova standard are o cameră principală de 12 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli, în timp ce Nova Plus are o cameră  principală de 16 megapixeli, cea secundară rămâne aceeași. Dimensiunea bateriei mai diferă, pentru modelul standard fiind de 3020mAh și de 3340mAh pentru cel Plus.

Prețurile pentru aceste telefoane sunt de 400 și respectiv 430 de euro.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button