RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Huawei anunță Honor 20 și Honor 20 Pro

În ciuda problemelor pe care le are în această perioadă cu SUA, Huawei a dezvăluit în cadrul unui eveniment organizat în Londra două noi telefoane, din seria Honor.

Acestea sunt Honor 20 și Honor 20 Pro, oferind caracteristici în mod normal găsite la telefoane flagship, dar la prețuri la care acea categorie de dispozitive era acum câțiva ani.

Ambele modele au în comun numeroase caracteristici, precum un ecran perforat de 6.26 inch, un chipset Kirin 980, senzor de amprente pe margine, NFC și o cameră frontală de 32 megapixeli. Diferențele apar la partea de memorie, baterie și cameră principală. Spre exemplu, modelul normal este disponibil în variante cu până la 6GB de RAM și 128GB stocare, în timp varianta Pro poate atinge 8GB RAM cu 256GB de stocare. Modelul acesta dispune și de o baterie de 4000mAh, cu 250mAh mai mare ca cea a variantei standard.

La partea de camere, ambele se folosesc de un ansamblu ce include un senzor principal de 48 megapixeli, altul ultra-wide de 16 megapixeli, unul macro de 2 megapixeli, și unul de asistență pentru detecția profunzimii mediului de tot 2 megapixeli, iar varianta Pro mai include și o lentilă telescopică cu stabilizare pe 4 axe, cu un senzor de 8 megapixeli. Modelul acesta dispune și de un sistem de auto-focalizare cu laser.

În ceea ce privește prețurile, cel mai ieftin Huawei Honor 20 va costa în jur de 300 de euro, în timp ce varianta Honor 20 Pro va avea un preț de 600 de euro. Ambele telefoane rulează Android 9.

 

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button