Știri ITTECHTelefoane

Huawei a oferit baterii externe celor care stateau la coada la iPhone

Ca în fiecare an, noile modele iPhone generează atât de mult entuziasm încât sunt mii de fani care se află la coada în fața magazinelor Apple din întreaga lume. De data aceasta, Huawei a profitat de oportunitate pentru a face unele farse de modă veche.

În fața magazinului Apple de pe Orchard Road din Singapore, câțiva angajați ai Huawei au oferit aproximativ 200 de baterii externe pentru cei care au așteptat la coadă toată noaptea. Aceste baterii au avut urmatorul mesaj: „Iată un PowerBank, veți avea nevoie de el!”.

Au trecut ani de zile de cand comunitatea Android, inclusiv producătorii, iau peste picior Apple pentru slaba performanta a bateriei din modelele de iPhone. Chiar și modelul iPhone XS Max din acest an vine cu o baterie de doar 3.174 mAh. Samsung Galaxy Note 9, de exemplu, vine într-o carcasa similara ca dimensiuni, dar cu o baterie de 4.000 mAh. De fapt, este greu să dai peste un telefon Android în ziua de azi, care sa fie alimentat de o baterie cu o capacitate mai mica de 3.000 mAh.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button