Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Huawei Honor 6X a fost anunțat

/
/
/

Huawei anunță un nou telefon menit pentru segmentul mid-range, Honor 6X. Dar în ciuda plasării sale într-o categorie de buget mai redus, vine cu două camere principale și cu un senzor de amprente.

Honor 6X are un ecran de 5.5 inch care suportă rezoluția maximă de 1920×1080 și este construit în jurul unui chipset Kirin 655. Acesta este compus 8 nuclee, 4 dintre ele funcționând la 2.1GHz, iar alte 4 la 1.7GHz. Procesorul grafic este un Mali T830-MP2, iar în funcție de ce variantă doriți, puteți avea 3GB sau 4GB de RAM cu 32GB sau 64GB de stocare. Ambele modele suportă și un card SD.

Cele două camere principale nu au exact același senzor. Dimpotrivă. Una din camere este de 12 megapixeli, iar cealaltă este de 2 megapixeli. Ce exact face a doua cameră nu este tocmai clar, în sensul că se ocupă de captarea informațiilor necesare pentru generarea unui efect de blur și depth of field. Camera secundară este de 8 megapixeli.

Honor 6X mai dispune de un senzor de amprente și de o baterie de 3340mAh. Sistemul de operare pare să fie Android 6.0, nu varianta mai recentă.

În funcție de modelul pe care îl doriți, Honor 6X costă de la 150 de dolari, pentru modelul cu 32GB de stocare și 3GB RAM, până la 240 de dolari pentru varianta cu 64GB de stocare și 4GB. Telefonul va fi disponibil în China pe 25 octombrie și este acum disponibil la precomandă.

[GSM Arena]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar