MORE

HTC Vive s-a vandut ca painea calda

Pentru a dovedi ca exista suficient de mult interes pentru VR cat sa justifice existenta tehnologiei, HTC a dezvaluit exact cate exemplare de Vive s-au vandut in momentul in care a fost activata optiunea de precomanda.

Cand spun „moment”, nu este tocmai o exagerare, compania dezvaluind ca in doar 10 minute au fost vandute 15 mii de unitati. De atunci probabil s-au vandut numeroase alte unitati. Oculus Rift a suferit de aceeasi „problema”, toate unitatile fiind deja rezervate pana in luna iulie.

Sigur, poate ca Vive si Rift n-au tocmai cifrele de vanzari ale unui iPhone, care se vinde in cateva milioane de unitati intr-o zi, dar totusi este impresionant pentru prima generatie a unei tehnologii revolutionare, despre care se plangea o jumatate din internet ca erau prea scumpe.

Baza de instalare initiala va fi totusi mica, comparativ cu PC-ul sau consolele, asa ca probabil nu veti vedea prea multe titluri dezvoltate exclusiv pentru Vive sau Rift, cel putin nu unele de buget mare, dar in urmatorii ani asta ar trebui sa se remedieze de la sine, asta daca nu cumva se intampla vreo gafa de proportii pe parcurs, iar VR ajunge in acelasi raft de idei abandonate ca folosirea luminilor de semnalizare la o masina

[Bit-Tech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button