PC

HTC Vive primește un modul wireless

O problemă mare pe care o are Vive este reprezentată de cablurile sale. Sunt multe, sunt inconvenabile și vor deveni în curând o simplă amintire, pentru că acum există un modul wireless pentru Vive.

Modulul a fost realizat de o companie numită TPCAST, ca parte din program Vive X, prin care HTC a investit 100 de milioane de dolari în startup-uri care vor să dezvolte accesorii pentru Vive.

Acest modul wireless este descris ca fiind capabil să ofere o experiență destul de apropiată de cea a variantei cu fir, fără latență adițională observabilă. HTC chiar oferă la pre-comandă acest modul, pentru prețul nu tocmai mic de 220 de dolari.

Asta cam duce prețul total al lui Vive dincolo de 1000 de dolari, așa că probabil nu va sări prea multă lume pe el în curând. Totuși, generațiile viitoare de HTC Vive ar putea include ca standard această funcționalitate. Și dacă se va găsi un mod de-a face acei senzori ceva mai mici și mai ușor de amplasat într-o cameră, atunci vom avea parte de o experiență chiar superbă. Până atunci… răbdare.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button