MORE

HTC va crea o companie noua doar pentru VR

Vive pare sa fie un produs in care HTC are foarte multa incredere, compania luand decizia de-a transforma divizia sa de VR in propria sa entitate comerciala.

Motivul pentru care HTC a luat aceasta decizie este ca, atunci cand divizia de VR va avea independenta si nu va mai fi legata de finantele tumultoase ale companiei principale, va fi loc mai mult pentru cerestere. HTC are de gand sa formeze parteneriate cu diverse companii din industrie, aliante si sa stranga finantare pentru dezvoltarea realitatii virtuale.

Compania prevede ca VR are un potential mare de a deveni un element foarte des intalnit pe parcursul urmatorului deceniu nu doar la divertisment, dar si in sectorul comercial, invatamant si in cel de sanatate. Avand un produs de succes deja pe piata la inceputul fenomenului le ofera celor de la HTC un avantaj clar fata de competitie, iar acum ar fi momentul sa accelereze.

Separarea componentei VR de restul companiei are foarte mult sens. Daca ar fi sa va uitati la un grafic al pretului actiunilor companiei, unul care cam reflecta starea sa financiara, se poate observa cum HTC este foarte departe de unde era in 2011. Iar in cazul in care lucrurile vor merge mai rau, macar divizia care se ocupa de Vive va fi in siguranta.

HTC finante

[Digitimes]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button