Telefoane

Bigger, Bolder and Edgier: HTC U12+

Bigger, Bolder and Edgier: HTC dezvăluie noul său vârf de gamă, HTC U12+ cel mai mare și mai îndrăzneț smartphone vârf de gamă oferit de companie. Include un ecran de 6 inch, cu culori vii și rată de aspect cinematografic de 18:9, dar este și mai ușor de utilizat datorită funcției Edge Sense 2, ce permite o interacțiune intuitivă cu o singură mână pentru fotografiere, activarea asistenților vocali, sau cam orice ai vrea să realizezi.

  • Edge Sense 2: Marginile noului U12+ se transformă în cel mai simplu și intuitiv mod de a interacționa cu telefonul tău. Noul Edge Sense se adaptează la ce mână folosești, și prin atingerea dublă cu o singură mână poți să navighezi prin dispozitivul tău, să îl ții strâns pentru a menține orientarea ecranului, sau să strângi marginile pentru a face fotografii și videoclipuri, a face zoom pe hărți sau orice altă interacțiune dorești.
  • HTC U12+
  • Cea mai bine cotată cameră foto duală: Două camere foto pe cele două fețe ale telefonului îți aduc fotografii artistice cu efect bokeh ca la un aparat DSLR. Funcția UltraSpeed Autofocus 2 include autofocalizare cu detecție a fazei full sensor și o nouă versiune de autofocalizare cu laser, ca să nu ratezi niciun cadru, iar HDR Boost 2 îți permite să faci fotografii fantastice în orice condiții de iluminare. Camera foto principală are zoom optic 2x și zoom digital 10x, ca să fii mereu pregătit pentru un prim-plan, în timp ce filmarea cu Sonic Zoom îți permite să faci “zoom in” pe un sunet sau o voce, ca un adevărat regizor al scenei. Dacă adăugăm și funcția auto zoom cu o singură atingere, ai Hollywood-ul în buzunar. E atât de bună, încât noul HTC U12+ a primit un scor DxOMark de 103 – cea mai bine cotată cameră foto duală de smartphone din industrie.1
  • Cele mai avansate versiuni de HTC BoomSound, USonic, și sunet HD Qualcomm® aptX™: Sunet incredibil, ce-ți crește pulsul, prin difuzoarele puternice BoomSound și căștile audio USonic cu Anulare Activă a Zgomotului, ce înlătură distragerile de atenție. USonic potrivește sunetul structurii unice a urechii tale, pentru ca tu să auzi fiecare notă înaltă cu o claritate de cristal, și fiecare linie de bas ca pe un tunet. Iar sunetul wireless Bluetooth oferit prin aptX HD, de înaltă rezoluție, pe 24 de biți, îți va depăși așteptările.
  • Suprafața Lichidă: Noul HTC U12+ are un design și mai artistic, cu margini ultra-subțiri ale ecranului și noi butoane sensibile la presiune încastrate, cu culori vii, cum n-ai mai văzut. Culoarea Translucent Blue îți permite să admiri și frumusețea interioară a telefonului tău, în timp ce Ceramic Black îți aduce un aspect incredibil de sofisticat, iar Flame Red oferă nuanțe schimbătoare extraordinare, pentru cel mai dinamic look creat vreodată de HTC.
  • Putere și performanță: Echipat cu Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform cu LTE X20, ce extinde modul în care vezi, auzi și interacționezi cu lumea înconjurătoare. Creat special pentru o performanță de vârf și o conexiune cu viteze de descărcare LTE dincolo de Gigabit, fără compromisuri la durata bateriei. Cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare, noul HTC U12+ îți aduce putere și performanță ce schimbă așteptările pe care le ai de la un telefon. Noul HTC U12+ este și VR ready pentru Vive Focus (disponibilitate variabilă) prin sincronizarea notificărilor și apelurilor, plus modul oglindă, pentru a-ți transforma telefonul în propriul cinematograf VR.

Noul HTC U12+ va fi disponibil de la începutul lunii iulie, în culorile Translucent Blue, Ceramic Black și Flame Red.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button