Telefoane

HTC U11 este telefonul cu cea bună cameră din lume, conform DxOMark

DxOMark, un site specializat în testarea instrumentelor de fotografie și a camerelor, proclamă că HTC U11 este telefonul mobil cu cea mai bună capacitate de capturare a imaginilor de pe piață.

În testele efectuate de DxOMark, camera HTC U11 a primit un scor cumulativ de 90, întrecând campionul precedent, Google Pixel, făcut tot de către HTC. Merită menționat că vorbim de un telefon care folosește o singură camă, de numai 12 megapixeli, nu de un model care să se folosească de doi senzori.

Telefonul a impresionat prin capacitatea sa de-a păstra detaliile imaginilor până și în condiții scăzute de lumină, fără să adauge prea mult zgomot sau artefacte. Funcția sa de autofocalizare a fost în special lăudată, obținând de una singură un scor de 95. Singurul aspect la care nu s-a descurcat chiar atât de bine a fost la acuratețea culorilor, unde a primit un scor de 85, deoarece erau prezente efecte de colorare neplăcute în anumite situații. Pe partea video, HTC U11 a fost lăudat la fel de mult, oferind un grad de calitate cum nu vedeți prea des la telefoane mobile.

Aș face iar o glumă despre DSLR-uri, dar data trecută nu s-a terminat cu bine.

[ DxOMark]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button