Telefoane

HTC renunță la telefoanele de buget

HTC anunță că nu va mai produce de acum înainte telefoane de talia entry-level, care ar fi mai la îndemâna publicului cu un buget redus pentru achiziția acestui fel de dispozitiv.

Compania a ajuns la această decizie deoarece dorește să își îmbunătățească situația financiară, iar pe segmentul low-end al telefoanelor mobile există prea multă competiție. Modelele pe care HTC le-a lansat deja din acest segment vor fi sprijinite în continuare și încă mai pot fi cumpărate atât timp cât stocul va fi disponibil, însă hardware-ul nu va mai fi actualizat cu tehnologie nouă. Așa că dacă vreți un telefon HTC ieftin, nu mai aveți mult timp să puneți mâna pe unul, fiindcă nu vor exista iterații viitoare pe acest segment.

Anul acesta HTC va lansa în jur de șase telefoane noi, acestea fiind dedicate segmentelor high-end și mid-range premium, unde marjele de profit sunt mult mai mari. De asemenea, telefoanele acestea ar fi mai capabile să ruleze aplicații de realitate virtuală, compania urmând să anunțe o nouă soluție de VR dedicată platformelor mobile.

[The Inquirer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button