MORE

HTC RE – O camera sport indrazneata!

HTC RE a fost anuntata astazi in cadrul evenimentului Double Exposure New York. Pe piata exista multi competitori in zona camerelor sport, iar acum HTC au venit cu propriul lor dispozitiv. Aceasta are un design deosebit fata de restul. Aceasta camera este un rival serios pentru camerele de actiune GoPro sau Sony.

Fiind catalogata ca o camera sport, HTC RE masoara 96.7×26.5mm si are un design asemanator unui periscop, pentru o prindere mai buna. Camera are o serie de senzori montati pe corp pentru a se aprinde in mod automat cand este tinuta in mana. Cei de la HTC sunt foarte increzatori ca lumea va adopta acest design, si… lipsa unui buton de Power!

Senzorul camerei are o rezolutie de 16MPx si poate filma la rezolutie 1080p. Pentru a face o poza este nevoie de o apasare pe buton, iar pentru a filma butonul trebuie tinut apasat cateva secunde. Spre deosebire de GoPro, HTC RE nu necesita un alt accesoriu pentru a putea fi folosit sub apa, carcasa acesteia fiind rezistenta la apa si certificata cu IP57. Lentila are un unghi de 146 de grade. In partea de sus a camerei se gaseste si un viewfinder.

Pentru conectivitate camera foloseste WiFi si Bluetooth, in acest mod puteti sincroniza pozele si clipurile direct pe telefon in aplicatia HTC Zoe sau chiar pe web. De asemenea camera va beneficia si de o aplicatie dedicata pentru Android sau iOS care va permite editarea pozelor, are posibilitatea de a face time-lapse sau chiar live stream direct pe Youtube. In curand va aparea si posibilitatea de a folosi telefonul pe post de telecomanda, dar momantan API-ul nu este finalizat.

Pentru stocare camera suporta carduri de la 8GB pana la 128GB. Bateria are o capacitate de 920mAh si se poate suporta pana la 1200 de poze sau 100 de minute de clipuri. Camera va fi disponibila in patru culori. In acest moment doar cei din US se pot bucura de ea, insa in viitor va fi disponibila si in alte tari. Pretul este de 199.99$ in State.

htc re colors

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button