MORE

HTC Re Camera are un pret de doar 50 de dolari in Statele Unite

Pentru cine nu isi mai aduce aminte, anul trecut HTC lansa HTC RE, un action camera cu o forma neobisnuita si cu un senzor de 13 megapixeli care pur si simplu nu si-a gasit un loc in piata.

Calitatea imaginii nu era atat de buna comparativ cu alte dispozitive precum Go Pro, cu toate ca dispunea de o baterie decenta, totusi, pretul de 200 de dolari a determinat multi cumparatori sa se orienteze catre alte produse similare, multi potentiali clienti alegand un action cam de la Xiaomi sau alt producator. De ce? Pentru ca aceste produse dispuneau de optiuni similare cu HTC RE, precum posibilitatea de a face poze de pe telefon sau cu ajutorul telefonului, streaming si cam tot ceea ce ofera un action cam in acest moment.

HTC se pare totusi ca si-a schimbat planul, cel mai probabil dandu-si seama ca acest produs este unul sortit esecului, astfel pretul ajungand de la 200 de dolari, peste noapte la doar 50 de dolari, din pacate doar pe teritoriul Statelor Unite. La pretul actual, HTC RE pare sa fie o best deal in acest moment, putand sa iti legi camera acum de bicicleta, motor sau sa o porti in piept si sa iti filmezi jogging-ul de dimineata. Asteptam varianta europeana de 50 de euro totusi, cine stie, poate la noi nu ajunge cu un pret de 50 de euro + taxe = 99 de euro la promotie.

Articole asemanatoare

Back to top button