TECHTech&ITTelefoane

HTC pregătește o nouă serie de telefoane mobile pentru anul viitor

HTC încă nu și-a dat ultima suflare în domeniul telefoanelor mobile – compania intenționează să introducă un nou dispozitiv înainte de sfârșitul anului și să continue să inoveze în 2019. Compania intenționează să integreze tehnologiile AI, blockchain și 5G pentru a-și consolida portofoliul de dispozitive mobile.

Dar toate acestea le vom primi abia anul viitor. Anul acesta (aproape de sfârșitul lunii decembrie) vom vedea o versiune de 6GB / 128GB a lui HTC U12. În prezent, telefonul este disponibil numai într-o configurație de 4 / 64GB. Oferă suport pentru cardurile microSD, dar are un slot hibrid, care nu funcționează pentru cei care au nevoie de funcționalitatea dual SIM.

HTC va continua, de asemenea, să își dezvolte platforma VR / AR și să furnizeze mai mult conținut. Compania percepe seturile de căști VR și telefoanele mobile ca fiind tehnologii conexe. Display-urile clar au la bază o tehnologie similară, dar furnizorii de telecomunicații sunt, de asemenea, dornici să împingă tehnologia 5G pentru utilizarea în medii VR / AR (unde o latență cât mai redusă este vitală).

În ceea ce privește partea de blockchain, Exodus 1 va fi livrat luna viitoare. Cuprinde caracteristici hardware și software legate de cryptomonede și se adresează în mod direct entuziaștilor – îl puteți achiziționa doar folosind cryptocurrency.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button