MORE

HTC One M9 poate face intr-un final fotografii necomprimate!

Camera lui HTC One M9 a fost vazuta de multi ca fiind una cu extrem de mult potential, avand destula tehnologie sub capota pentru a ajunge una dintre cele mai bune de pe piata. Totusi, a luat ceva timp pentru ca aceasta camera sa isi atinga adevaratul potential. Dupa ce pe piata venisera deja marii competitori, intai iPhone 6, apoi Samsung Galaxy S6, lucrurile nu pareau atat de fericite pentru camera lui HTC One M9.

Se pare totusi ca HTC avea un as in maneca de ceva vreme, existand indicii care aratau ca senzorul de pe HTC One M9 poate face fotografii necomprimate, doar ca aceasta nu avea optiunea activa. Cel putin la lansare. Asta pentru ca odata cu noul update al aplicateiei camerei HTC, disponibil acum in Google Play Store, dispozitivul poate realiza fotografii necomprimate. Mai exact in format RAW.

Este un pas important pentru HTC, mai ales ca HTC One M9 este inca flagship-ul companiei, iar imaginile necomprimate sunt mult mai usor de editat si analizat. Mai mult, ganditi-va la cate poze „perfecte pentru profiul de Facebook” poti face cu el. Bine, atat timp cat ai un HTC One M9 si nu alt telefon produs de acestia, aplicatia fiind disponibila doar pentru M9 momentan.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button