Telefoane

HTC One M8 cu Android curat

Sunt personal foarte curios daca mi se pare doar mie, sau intr-adevar majoritatea producatorilor mari de smartphone-uri cu Android, incercand sa livreze o experienta de utilizare imbunatatita, mai degraba au stricat sau au aglomerat sistemul de operare.

Printre ei, HTC a facut demersul salutar de a-si maximiza vanzarile de M8, scotand pe piata si o varianta cu Android stock, renuntand practic la interfata Sense.

Un aspect pe care oamenii de marketing din companiile de IT il privesc cu totul altfel, este acela ca un sistem de operare uniform cross-brand poate sa nu aduca pe termen scurt venituri mai mari din diferentierile competitive, insa pe termen mediu si lung, un astfel de pas adoptat cvasi-unanim, ar creste substantial adoptia de smartphone-uri Android, datorita familiarizarii cu tehnologia si cu meniurile.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Sense UI era cam singura interfata care facea androidul sa ruleze mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button