MORE

HTC One E9s vine pe furiș

Fără prea mare fanfară, sau măcar un anunț care să atragă atenția publicului, a fost dezvăluit un nou telefon marca HTC, numit One E9s.

Terminalul nou și-a făcut apariția în mod neașteptat pe site-ul oficial al companiei, HTC gândindu-l mai mult ca o alternativă de cost redus a lui One E9, și nu o variantă îmbunătățită, cum ne-au obișnuit de obicei telefoanele cu „S” în coadă.

HTC One E9s are un ecran cu o diagonală de 5.5 inch, care suportă o rezoluție de numai 1280×720, și vine echipat cu un chipset MediaTek MT6752M, cu 8 nuclee la 1.5GHz și cu 2 GB de RAM.

Telefonul mai are suport pentru două cartele SIM, are două difuzoare stereo, o cameră principală de 13 megapixeli, una secundară de 4 megapixeli, și o capacitate de stocare de 16GB, din care utilizabili vor fi numai 8.5, dar are suport pentru carduri SD de până la 2TB.

Nu a fost anunțat un preț pentru acest HTC One E9s, dar se așteaptă să fie mai mic  față de cel al unui HTC One E9 normal. Nici data de lansare nu a fost specificată în anunț, dar ar trebui să își facă apariția în curând.

[GSM Arena]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close