MORE

HTC One A9 a fost anuntat

HTC a dezvaluit in mod oficial noul sau telefon flagship, de top, HTC One A9.

Noul dispozitiv are un ecran AMOLED cu o diagonala de 5 inch, protejat de Gorilla Glass 4. Rezolutia maxima suportata de HTC One A9  este de numai 1920×1080.

Contrar speculatiilor anterioare, telefonul nu este echipat cu un procesor Helio X20, ci cu un Qualcomm Snapdragon 617 cu 8 nuclee, dintre care 4  functioneaza la frecvente de 1.5GHz, iar celelalte la 1.2Ghz.

HTC One A9 este disponibil in doua modele, unul cu 2GB de memorie RAM si 16GB de stocare, si altul cu 3GB cu 32GB de stocare. Ambele modele suporta carduri SD cu o dimensiune de pana la 2TB.

In rest, cele doua modele de HTC One A9 vor mai avea in comun o baterie de 2150mAh, suficienti senzori cat sa il poti confunda cu un tricorder, o camera principala de 13 megapixeli cu un chip de stabilizare optica integrat, si o camera secundara de 4 megapixeli.

Pe langa configuratia hardware, HTC One A9 aduce Quick Charge 3, care permite incarcarea bateriei pana la 80% in numai 35 de minute, si foloseste sistemul de operare Android 6 Marshmallow.

HTC One A9 va fi disponibil pe piata de saptamana viitoare, la pretul aproximativ de 400 de dolari.

[WWCFtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button