MORE

HTC Ocean este concept de telefon fără butoane

HTC pare că are de gând să pregătească un nou telefon, dar cineva de la companie n-a știut cu siguranță când trebuie să dezvăluie acest dispozitiv, așa că a postat pe Twitter anunțul său.

Astfel avem acum primele imagini cu HTC Ocean.

HTC Ocean este un telefon construit fără butoane fizice, folosind în schimb câțiva senzori pentru a recunoaște ceea ce vrea utilizatorul să facă. Asta include până și schimbarea de volum, așa că dacă nu era deja destul de greu să schimbi volumul telefonului cât era în buzunar pentru că tot apăsai butonul greșit, atunci probabil acum va fi mai greu. Sau mai ușor, sincer, habar nu am cum ar funcționa acești senzori prin haine.

Telefonul are integrare foarte mare cu sistemul de asistent personal făcut de Google, aceasta fiind atracția principală prezentată în clipul de mai sus. HTC Ocean are și două camere principale. Nu am detalii despre detaliile tehnice… deși probabil are un Snapdragon 820 ca fiecare alt telefon de pe piață.

Dispozitivul arată interesant, dar se pare că este mai mult un concept decât un telefon adevărat.

Cum vi se pare conceptul unui telefon fără nici un buton?

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Si cand se blocheaza constati ca se blocheaza si alea ,apoi ca sa te enervezi si mai tare constati ca nu poti scoate nici macar bateria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button