Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

HTC Nexus 9 se lanseaza in Octombrie!

/
/
/
/
image

HTC Nexus 9, numit si HTC Volantis, este o tableta extrem de puternica, bazata pe un chipset nVidia Tegra K1. Aceasta tableta este foarte asetptata de catre utilizatorii de Android, iar faptul ca va contine cel mai puternic chip ARM de pe piata, o face si mai atractiva.

Nexus 9 este pe lista de zvonuri inca din vara, iar in urma cu cateva zile, pe un site din Portugalia, au aparut iarasi cateva detalii despre data lansarii, care se pare ca va fi in Octombrie. Inainte de acest anunt, chiar si nVidia au dezvaluit cateva detalii despre lansare, din care reises ca tableta va fi lansata dupa data de 8 Octombrie. Acesta va fi primul dispozitiv care se lanseaza direct cu Android Lion. Se mai speculeaza ca tableta va fi rezistenta la apa si praf, iar camera o sa fie una foarte performanta, cu o rezolutie de 16MPx.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Procesorul asta cred ca e cel mai bun dintre toate la momentul actual, cine stie poate ne face o surpriza si vine cu 4gb Ram.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar