Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HTC mai face un „ou cu surpriza”-Desire 510, care poate rula Android atat pe 32 cat si pe 64 de biti!

/
/
/
/
image

Desire 510 este urmatorul telefon low end ce urmeaza a fi produs de catre HTC, dar putem spune ca este mai…special decat restul! Acesta vine cu un procesor care suporta Android atat pe 32 biti…dar si pe 64 biti!

Snapdragon 410 este procesorul care uneste ambele arhitecturi, acesta fiind dedicat segmentelor low si mid range. Frecventa lui este de 1.2GHz si, evident, este quad core. Desire 510 este primul telefon care va avea integrat acest procesor, si dispozitivul va veni „din fabrica” cu Android 4.4, dar cand va fi gata Android L, acesta va putea fi instalat fara probleme in varianta pe 64 biti, oferind evident un plus de performanta telefonului, fara a da banii pe unul nou. Pe langa acest procesor, telefonul va avea suport 4G LTE, o camera de 13.5MPx, si una de 5MPx frontala. Ecranul va avea o diagonala de 4.7 inch cu o rezolutie de 854×480 pixeli, 1GB RAM si 8GB pentru stocare plus un slot pentru MciroSD. Bateria va avea o capacitate de 2100mAh si va putea fi inlocuita. Din pacate aici nu vom avea parte de un design premium din metal, sau de difuzoarele stereo care au facut celebra compania HTC. Telefonul va fi disponibil in curand in Europa is Asia.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar