MORE

HTC Butterfly 3, anuntat! Si nu arata rau deloc!

Inca un caz de „Japonia primeste tot ce e bun”: operatorul local au by KDDI a anuntat linia de smartphone-uri pentru vara, iar cel care ne-a atras atentia a fost noul HTC J Butterfly (HTV31), ce mai mult ca sigur isi va face intrarea pe alte piete ca HTC Butterfly 3. Cu camera de selfie-uri de 13 megapixeli centrala si speakere BoomSound stereo frontale, HTC Butterfly 3 impartaseste un aspect similar cu Desire Eye si Desire 826, cu exceptia faptului ca ecranul de 5.2″ are o mult mai inalta rezolutie Quad HD.

Camera familiara Duo (pentru efecte bokeh si filtre) e tot aici, iar pentru cine stie ce motiv bizar, camera secundara este sub camera de 20.2 megapixeli, ceea ce inseamna ca va trebui sa fim mai atenti unde ne pozitionam degetele cand tinem telefonul in mana.

Nu este o surpriza sa vedem un chip Qualcomm Snapdragon 810, cu 3GB de memorie RAM, 32GB de stocare interna, slot de expansiune microSD, IR blaster, NFC si radio LTE-Advanced (225Mbps download, 25Mbps upload).
Asadar, HTC Butterfly 3 e undeva intre M9 si M9+ – acelasi chip ca primul, acelasi ecran si camera principala ca al doilea, dar toate in interiorul unei carcase impermeabile (conform standardelor IP55 si IP 57) de plastic. Nu ne derajeaza lipsa cititorului de amprente, dar suntem putin mirati de bateria mai mica, de 2700mAh, intrucat atat M9 cat si M9+ vin echipate cu baterie de 2840mAh.
In rest, oferta HTC e foarte tentanta. Butterfly 3 e un telefon mai aratos decat predecesorul, poate chiar si decat seria M9. Nu isi face aparitia marginea ascutita in jurul telefonului.
Japonezii il pot cumpara de la inceputul lunii Iunie, dar daca prefera un cititor de amprente si nu ii deranjeaza lipsa Duo Camera, atunci pot astepta misteriosul M9e.

Articole asemanatoare

Back to top button