Telefoane

HP și Microsoft lucrează la un telefon nou

Chiar dacă Microsoft pare să fi renunțat pe moment la vreun plan serios pentru a realiza propriile telefoane bazate pe Windows 10, nu înseamnă că renunță de tot la conceptul de Windows Phone.

Cele mai recente vești din industrie sugerează că Microsoft va colabora cu HP pentru realizarea unui telefon bazat pe Windows. Nu este primul telefon bazat pe acest sistem de operare făcut de HP, chiar anul acesta lansând Elite X3.

Însă de această dată se pare că va fi vorba de o colaborare ceva mai strânsă cu Microsoft. Nu sunt detalii despre ce va fi acest nou telefon, ce funcții va avea, ce specificații, când va fi lansat, cum arată, sau cam fiecare alt lucru cu putință Se știe însă un lucru, va fi dezvăluit în mod oficial în luna februarie.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

18 comentarii

  1. Claudiu Theodor Petrica, nu stiu ce sa zic, dar in 2016 nu gasesc niciun motiv pentru care sa alegi un WP peste un telefon cu Android sau iOS. W10 for Phones este barebones, n-ai servicii Google, n-ai Snapchat (nu-l folosesc, dar mare parte din tineret e obsedat de el), ai mai toate aplicatiile Microsoft disponibile pe Android/iOS si specificatiile sunt cam slabe pentru pretul cerut. Nu-mi vorbi de securitate ca folosesc Android din era ~2.3 si nu am avut o problema cu virusii, iar flexibilitatea oferita de sistemul de operare si ca soft si ca hardware este un avantaj enorm

  2. Defapt WP e peste IOS si Android, problema este ca nu are utilizatori suficienti, ne avand utilizatori nici dezvoltatorii nu investesc in el.

  3. Claudiu Theodor Petrica Pe naiba, In ziua de astzi android de[aseste tot si IOS, Iti spun eu care am pierdut 2 ani pe WP , si-au batut joc de ce0i cu WP , Android acum pe un telefon de la Galaxy s5 in sus …nu se simte cand umbli cu android, se misca perfect,

  4. Toti cei care sustin ca IOS e cel mai bun OS nu pot dovedi acest lucru.Daca ar fi sa scrii un articol de ce Android si nu IOS nu as avea loc pe server :).

  5. Cea mai mare aroganță cat am fost pe Wp pe lângă altele a fost atunci când au introdus suita Office pe IOS siAndroid… culmea mult mai complexa decât ptr. Wp, la fel și cu aplicația celor de la Microsoft și anume OneDrive.

  6. Pai știu, toți developerii de aplicații sau retras de pe această platformă.. deci numai lucrează, păcat ca la început… acum vreo 4-5 ani a prins o oarecare popularitate a cest sistem de operare Windows dar cei de la Microsoft și au bătut joc de el… adică parca anume l-au făcut sa evolueze foarte greu, lipseau funcții simple din acest OS, cea mai mare greșeală e ca au renunțat la brandul Nokia… adica sigla de pe dispozitive mobile.

  7. Mi-e unul ca OS îmi place doar ca funcțiile. și evoluția acestui sistem a fost foarte dezamăgitoare sa numai zic de aplicații…. bine aplicații uzuale erau dar slabe… adica primitive.. ca și cum nu le pasa de lucru asta.
    Un OS prea închis… păcat eu am avut Nokia 925 super 📱.. de când și-a luat amprenta cei de la Nokia mana de pe telefoane sa văzut diferența…..păcat ca pe partea hardware stăteau bine mai puțin procesoare dar camera, semnal 📶 calitatea sunetului display.. sunt bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button