TECH

Imprimanta de antreprenor: HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

Fiecare antreprenor are acel moment – o experienta, o revelatie sau o concediere:) – cand hotaraste sa devina propriul sau sef. Sa incepi o afacere e greu, foarte greu, dar trebuie sa indeplinesti doua conditii esentiale ca sa reusesti: sa ai incredere in tine si sa fii atat de naiv incat sa crezi ca tot ceea ce ti-ai propus se poate implini.

HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

Toata lumea vorbeste despre antreprenorii care-si urmeaza ideile si pasiunile orbeste. Noua ne plac antreprenorii suficient de destepti sa-si minimizeze riscurile, cei care-si aleg in cunostinta de cauza oamenii si echipamentele cu care lucreaza. Nu de alta, dar idei de succes sunt pe toate drumurile, mai greu e sa gasesti oameni capabili sa le puna in practica.

HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

Asadar, esti in cautare de echipamente pentru birou care sa-ti faca viata muult mai usoara? Daca vrei un partener de afaceri pe care te poti baza, atunci trebuie sa ai in birou o imprimanta HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One. Nu vei fi dezamăgit de viteza și de calitatea imprimarii, ca sa nu mai vorbim de „volumul de muncă” caruia ii poate face fata. Acestea, dar si costul pe pagina extrem de mic, sunt doar câteva dintre motivele pentru care această imprimantă mică este o investitie perfecta pentru orice afacere mica sau mijlocie.

HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

Costuri. HP OfficeJet Pro are un cost de achiziţie şi de operare redus: cartuşul de capacitate mare poate imprima pana la 3.000 de pagini, iar noua formulă de cerneală cu pigmenţi, contribuie la mărirea vitezei de imprimare. Cand vorbim de imprimarea alb-negru HP OfficeJet Pro uimeste din nou: 24 de foi sunt capabile sa zboare din imprimanta intr-un singur minut.

HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

ePrinting & Scanare direct pe telefon. În cazul în care tu sau afacerea ta are nevoie sa printeze o tona de documente, Pro HP Office poate fi intr-adevar solutia perfecta. Este incredibil cat de versatila poate fi această imprimantă. In primul rand ocupa foarte putin spatiu. Ca si la celelalte modele HP, HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One este, de asemenea, capabilă de ePrinting: vă puteți imprima documente și fotografii direct de pe telefonul mobil. Mai mult, documentele scanate se pot trimite direct pe telefon castigandu-se in felul acesta o gramada de timp.

HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

Securitate & Economie. Noua gama este extrem de atenta si la securitate. Imprimarea se poate face cu un PIN, iar imprimarea color poate fi stabilita doar pentru un număr redus de utilizatori, ceea ce poate duce la economii importante.

HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

Calitate & Cantitate. Un antreprenor bun doreste si calitate si cantitate. Gama HP Office Jet Pro le are pe amandoua. Ceea ce o face potrivita atat la birou cat si acasă.

HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One

Urmareste un video cu Robert Costea – trainer HP. Inc Romania despre calitatile si caracteristicile gamei HP Office Jet Pro. Vezi cernelurile pigmentate rezistente la orice fel de lichid (apa, cafea, suc de portocale, cola).

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button