TECHMORERSS PaginaDeMedia

CES 2021 – HP dezvăluie o nouă serie de gadget-uri productivity-based

Odată cu telemunca vine și goana după accesorii utile. Pentru asta, HP a prezentat în plin CES 2021 o serie de gadget-uri productivity-based, printre care se numără două laptopuri interesante și o pereche de căști wireless.

HP Elite Dragonfly G2

Alături de HP Elite Dragonfly Max, cel din titlu este cea mai nouă adiție în sânul familiei de laptopuri profesionale Dragonfly. Linia aceasta este cunoscută pentru laptopuri de business cu specificații performante și design-uri elegante.HP Elite Dragonfly G2 este un model convertibil, cu o greutate de 1 kilogram. La asta se adaugă și faptul că laptopul are părțile mecanice realizate în proporție de 80% din materiale reciclabile.

Pe partea de hardware, flagship-ul HP este echipat cu procesoarele 11th gen de la Intel și dispune fie de conectivitate 5G, fie de conectivitate 4G LTE gigabit.

HP Elite Dragonfly G2 are șanse să fie lansat luna următoare, la posibilul preț de 2300 de dolari, iar varianta Max ar apărea în martie, la 2580 de dolari.

Envy 14, cu display IPS multi-touch

Seria Envy 14 va avea un ecran cu un aspect ratio de 16:10, împreună cu un hardware solid. Este vorba despre procesoarele de generația a 11-a Intel și de plăcile video Nvidia GeForce GTX 1650 Ti. Autonomia acestuia este de 16,5 ore, dar partea interesantă are legătură cu opțiunile oferite de acest laptop.

HP laptop Envy 14

HP susține că noul Envy 14 va beneficia de Enhanced Lighting pentru apeluri video și imagini mai clare, în condiții slabe de iluminare. La asta se adaugă un shutter fizic pentru webcam, precum și o tastă dedicată opririi microfonului. Totodată, funcția AI Noise Removal ajută la reducerea sunetelor din fundal în timpul apelurilor.
HP Envy 14 va fi lansat în februarie la prețul aproximativ de 1350 de dolari.

Elite Wireless Earbuds și mouse-ul wireless HP 635

Căștile prezentate de companie se bucură de noise cancellation și oferă posibilitatea de a comuta rapid de pe apelul din timpul unei conferințe pe alte dispozitive sau pentru a asculta muzică. Acestea vor putea veni la pachet cu HP Elite Dragonfly Max sau vor putea fi achiziționate separat cu 200 de dolari.HP Elite Wireless Earbuds

HP 365 se alătură și el listei. Acesta este un mouse wireless care poate fi conectat prin Bluetooth, iar șansele ca micul șoarece să facă de asemena parte dintr-un bundle cu noile laptopuri sunt destul de mari.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button