MORE

HP a lansat „cruciada” anti-Chromebox cu doua noi mini-PC-uri

Dupa ce a lansat o serie de laptopuri la preturi „dementiale”, fiecare dintre ele marcate ca fiind „ucigasi de Chromebook-uri”, Hewlett-Packard a anuntat ca urmatoarea ei tinta va fi Chrombox-ul. Prezenta la CES 2015, compania a anuntat doua modele de PC-uri miniaturale care ruleaza Windows 8.1 si se vor un fel de contraatac la deja cunoscutele Chromebox-uri.

Cele doua mini-computere prezentate de Hewlett-Packard – Pavilion Mini si Stream Mini au dimensiuni de 14,5 x 14,5 x 5,2 centimetri si caracteristici diferite: HP Stream Mini are un procesor dual-core Intel Celeron 2957U la 1,4 GHz, memorie RAM de 2GB si un SSD de 32GB, in timp ce HP Pavilion Mini are un procesor dual-core Intel Pentium 3558U la 1,7 GHz, memorie RAM de 4GB, hard-disk de 500GB, 4 porturi USB 3.0, un audio jack, o intrare HDMI si un DisplayPort. HP Stream Mini are culoarea „cerului senin”, este din plastic si costa 180 de dolari, iar „fratiorul” lui HP Pavilion Mini are un design ceva mai sofisticat si costa 320 de dolari.

Ambele desktopuri suporta un setup dual-monitor, desi vei avea nevoie de un adapotor daca ambele tale display-uri au HDMI si DisplayPort. Ambele mini-PC-uri au un consum de 45W, iar achizitionarea unui Stream Mini iti va oferi posibilitatea de a beneficia gratuit de oferta HP de a stoca 200 GB timp de doi ani in cloud prin OneDrive. Cele doua PC-uri vor ajunge pe rafturile magazinelor din SUA incepand din 14 ianuarie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button