MORE

Hoverboardul Evolio X-Board – Legendele sunt doar legende

Hoverboard-urile in ultima perioada au avut o reputatie destul de prosta. De la interzicerea lor in Anglia, pana la rapoarte care indica faptul ca acestea pot exploda, pana la riscuri de spitalizare, media traditionala a transformat acest dispozitiv intr-un fel de schingiutor de oase si aruncator de flacari.

X-Board Hover Board
Atentie: pretul de 1499 lei este DOAR pentru primele 100 de bucati vandute.

Din pacate – pentru hateri – lucrurile nu sunt chiar atat de sumbre. Multe rapoarte indica faptul ca de cele mai multe ori aceste Hoverboard-uri care explodeaza sunt facute pe genunchi si nu respecta regulile de protectie a consumatorului, lucru indicat si de pretul scazut in general care nu depaseste 250 de dolari. 

Modelul pe care il propune Evolio nu numai ca este sigur, dar se pare ca respecta toate normele de siguranta europene si internationale, cu mentiunea ca pretul nu este 250 de dolari… dar, spre fericirea consumatorului din Romania, pretul recomandat de producatorul local este de 2000 de lei.X-Board

Totusi, ce este X-Board? Este un mijloc de transport ideal pentru o persoana care traieste intr-un mediu urban.

Este un mod ideal de a nu-ti obosi picioarele. Dar mai presus decat toate astea, este al dracu de misto sa te plimbi stand in picioare. Senzatia este fara doar si poate unica.

Sigur, o sa iei posibil o tranta doua, dar nimic care sa iti puna in pericol viata, sansele sa cazi de pe un X-Board fiind egale cu cele de atunci cand pui pentru prima data in picioare niste role sau te sui pe bicicleta. Sa il numim botezul de foc.

Dar sa adresam si problema majora a acestui hoverboard: Ia sau nu foc?

Raspuns simplu: NU!

Raspuns complicat… Ei bine, sa zicem ca nu hoverbord-urile iau foc, ci bateria din interior – din cauza unor contacte imperfecte, acesta fiind responsabile pentru incendiile provocate.

In cazul lui X-Board discutam de o baterie Samsung capabila sa te plimbe la o viteza de 10 kilometri la ora pe o distanta de.. zece kilometri. Dupa calculele noastre sunt cam opt, opt virgula cinci, dar trecem cu vederea avand in vedere ca ne-am plimbat si destul de mult pe piatra cubica. Un alt lucru pe care nu ne-am asteptat ca aceasta jucarie sa poata sa il faca, avand in vedere circumferinta si duritatea cauciucurilor. Totusi, ne-am putut deplasa chiar si pe piatra cubica.

In concluzie, X-Board este o jucarie extrem de interesanta. Iti permite sa te deplasezi cu usurinta prin oras, cu toate ca nu este indicat sa cobori sau sa urci borduri cu ea. Are un farmec aparte. Dar mai presus decat orice, este sigura si surprinzator de rigida pentru un hoverboard realizat din plastic, unitatea sosita la noi fiind … sa zicem abuzata in fel si chip.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button