PC&Consoles

Hotel din Los Angeles foloseste imagini din GTA V pentru a atrage clientela noua

Sa spui ca GTA V nu este un joc aratos, mai ales daca implementezi si mod-uri, este o blasfemie. GTA V nu arata bine, arata senzational, Rockstar intrebuintandu-se sa realizeze cea mai complexa si realista lume pe care un studio de gaming o poate livra. Motiv pentru care se cam poate ca un hotel din Los Angeles sa fi folosit o imagine din Los Santos pentru a-si promova hotelul.

Acum intelegem ca zona in care hotelul este amplasata nu este tocmai una „senzatioanala” dar nu este nici pe departe o zona rau famata. Cert este ca imaginea a stat bine mersi cateva zile pe site, pana cand cineva a observat ca hotelul a facut o greseala mica. 

Hotelul Figueroa acum se cam bucura de ceva publicitate gratuita din cauza incidentului, dar este hilar faptul cum oamenii care teoretic au un ochi format pentru imagini si care sunt platiti sa updateze site-ul, nu au reusit sa distinga o imagine reala de una randata digital, ceea ce dovedeste cam cat de departe a ajuns fidelitatea grafica. GTA V

Managerul Hotelului Figueroa si-a cerut scuze pentru incident, realizand greseala facuta de angajat, totusi, asta nu face incidentul mai putin notabil, fiind a nu stiu cata oara cand un joc este confundat cu lumea reala. Ceea ce pe cativa gameri credem ca ii va face fericiti.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button