MORE

Hot dog homemade

Hot dog homemade? Cum? Producatorul Lagrange iti ofera placerea de a savura un hot dog acasa. Un aparat usor de folosit, de intretinut si de curatat, care nu depaseste pretul de 150 RON.

hotdog

Aparatul de facut hot dog are o putere de 370 W, camera de încălzire este transparenta și detașabila, pentru o curățare ușoară. Rezervorul de încălzire are un strat anti-adeziv. Suporturile de incalzit painea sunt din otel inoxidabil. Dimensiuni: H 27.3 -24.5 L – P 22,5 cm.

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button