GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Horizon Zero Dawn vine la pachet cu procesoarele Ryzen

Exclusivitățile nu mai sunt ce au fost

Zilele acestea a început să se perindeze pe la diverse magazine on-line o promoție nouă de la AMD, pentru procesoarele Ryzen. Una ce include un joc neașteptat, Horizon Zero Dawn.

Fostul titlu exclusiv de Playstation 4 pare că va deveni un bonus inclus cu procesoarele celor de la AMD, de la Ryzen 5 3600 în sus. Oferta ar trebui să fie anunțată în mod oficial în viitorul apropiat, data de lansare a jocului nefiind încă stabilită.

Deocamdată este trecut cu un provizoriu „Vara lui 2020”, așa că n-ar trebui să mai întârzie prea mult. Plus că nu ar fi tocmai prima dată când AMD a inclus ca bonus jocuri încă nelansate. Asta se întâmplă destul de des.

Horizon Zero Dawn sosește ca un soi de ofrandă de la Sony pentru publicul de pe PC, să îi ademenească spre platforma sa. La urma urmei, dacă au dat asta mai departe, cine știe ce alte bunătăți țin ascunse doar pentru platforma lor.

Oferta este valabilă doar pentru procesoare noi, sau măcar pentru cei care încă nu și-au cheltuit punctele de recompense din cadrul programului AMD Rewards atunci când au cumpărat un procesor din seria Ryzen 3000.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button