GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Horizon Zero Dawn va fi lansat la vară pe PC

Robozaurii vă așteaptă

Zvonurile din ultima vreme, conform cărora Horizon Zero Dawn va avea o variantă de PC, s-au adeverit.

Noul șef al diviziei Playstation a Sony a dezvăluit că o variantă de PC a jocului va fi disponibilă din această vară, urmând ca detalii mai multe să fie anunțate de către studioul Guerrilla Games în viitorul apropiat. O dată de lansare precisă nu a fost menționată.

Ce s-a menționat este că lansarea lui Horizon Zero Dawn nu reprezintă o deschidere a porților către o avalanșă de portări a tuturor jocurilor de Playstation 4. Este doar o portiță mică, întredeschisă, prin care se strecoară Horizon Zero Dawn, ca un mod de a prezenta lumii ce are de oferit Playstation. O metodă prin care se încearcă atragerea mai multor oameni către platforma celor de la Sony.

Între timp și-a făcut apariția și pagina de Steam a jocului, ce confirmă că va fi în varianta completă, cu tot cu expansion-ul Frozen Wilds.

În cazul în care nu știți despre ce este vorba în joc, luați rolul unei încă unei arcașe roșcate, pentru că cele două trăsături par să meargă la pachet de câțiva ani, într-o lume ciudată în care dinozaurii sunt roboți. Are și o poveste, ceva cu post-post-post-post-apocalipsă. Dar în mare parte este un joc open-world la care vânezi roboți, ca acel om de piatră din Laboratorul lui Dexter.

Prin coincidență, avem parte și de un leaked trailer:

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button