RSS PaginaDeMediaGamingTech&IT

Horizon Zero Dawn primeste un nou patch pentru versiunea de PC

Care sunt probleme rezolvate de acest update?

Horizon Zero Dawn primeste in sfarsit un patch dupa o perioada relativ scurta de timp de la lansarea sa pe PC. Patch-ul rezolva o parte din crash-urile frustrante care tot apareau in timpul jocului. Dezvoltatorul jocului, Guerrilla, comunica activ cu jucatorii pe canalul lor de pe reddit. Daca doriti sa contribuiti cu feedback, o va las un link la sfarsitul articolului catre pagina lor de reddit. Sa vedem ce probleme a rezolvat dezvoltatorul cu noua versiune de patch 1.02 lansata.

Problemele principale rezolvate in Horizon Zero Dawn Complete Edition

In principiu, aceasta versiune elimina crash-urile intampinate la pornirea jocului, optimizeaza consumul de resurse si imbunatateste aspectul grafic al jocului prin eliminarea bug-urilor vizuale; legate in mare parte de randarea gresita a texturilor. Animatiile au fost retusate, multumita unui numar de jucatori care au experimentat animatii ale fetelor; care nu erau sincronizate cu voice acting-ul. Inclusiv eu am patit de cateva ori in timpul primei sesiuni de joaca. Jocul este foarte captivant si m-a atras instant deoarece nu am jucat versiunea disponibila pe console.

Versiunea de Horizon Zero Dawn pentru PC chiar daca nu este perfecta inca, dezvoltatorul jocului se implica activ in rezolvarea problemelor. Jocul merita jucat si achizitionat fara doar si poate. Daca doriti sa analizati amanuntit lista completa, va las link-ul mentionat in introducere direct aici. Voi ce probleme ati intampinat la inceput? Astept raspunsurile voastre in rubrica de comentarii.

Horizon Zero Dawn

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button