MORE

Horizon: Zero Dawn primeste un nou gameplay trailer si un making of

Guerrilla Games si-au facut un renume cu seria Killzone, titlu exclusiv pentru consola Playstation. Cu toate ca ultima iteratie a seriei nu a fost atat de bine primita, studioul nu a stat de pomana si a inceput lucrul la un nou IP intitulat Horizon: Zero Dawn, joc care care pare sa imbine dinozauri, cyberpunk si 3rd person intr-un pachet complet.

Horizon: Zero Dawn si-a facut aparitia si la Paris Games Show in aceasta saptamana, Guerrilla Games reusind sa impresioneze publicul prezent cu un nou gameplay demo. Rezultatul a fost o sala care a aplaudat titlul, dar si o serie de noi anunturi in legatura cu jocul, precum faptul ca in viitoarele luni, pana la lansarea jocului in 2016, studioul pregateste cateva surprize, una dintre ele dezvaluind-o chiar in timpul conferintei, un trailer making of.

Potrivit managerului Guerrilla Games, Jeroen Roding, jocul ascunde mult mai multe surprize fata de ceea ce a fost prezentat pana acum, dar intr-un viitor apropiat se vor face publice mai multe informatii referitoare la joc, totusi o data orientativa nu a fost stipulata, la fel si cu data lansari jocului, care se speculeaza ca va fi undeva in Q2 2016, dar cand exact nimeni nu stie in acest moment.

[PlayStation]

Related Articles

Back to top button
Close
Close