GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Horizon Zero Dawn PC – Guerilla o lasă mai ușor cu update-urile, concentrându-se pe Forbidden West

Deloc neobișnuit, Horizon Zero Dawn este unul din jocurile la care mulțimea înfuriată urlă că vrea portare pentru PC. Păi, cere și ți se va da.

Guerilla Games a făcut o treabă foarte bună atunci când au lansat versiunea pentru PC. Trecând peste multitudinea de probleme întâmpinate odată cu prima versiune lansată, Zero Dawn chiar a reușit să captiveze inimile și portofelele celor care „să joacă pă calculator”, prin frumusețea graficii, cu mult îmbunătățită față de originalul lansat cu trei ani în urmă.

Bineînțeles, Guerilla a continuat să lanseze patch-uri și fix-uri, pentru ca portarea această să fie cât mai apropiată de originala PS Exclusive. Acum, studioul o lasă mai moale cu actualizările, îndreptându-și atenția asupra continuării jocului, adică vestitul Horizon Forbidden West.

Pe pagina studioului este anunțată introducerea patch-ului 1.10, care vine cu crash fixes and performance improvements bla bla bla știți voi ideea. Guerilla Games menționează că, după 1.10, Horizon Zero Dawn Complete Edition on PC va continua să primească update-uri, dar mai rar.

Dezvoltatorii se mobilizează pentru desăvârșirea magnum opus-ului lor, adicătelea Forbidden West. Și pe bună dreptate. Horizon Zero Dawn a făcut istorie în lumea jocurilor, iar sequel-ul acestuia nu trebuie să fie mai prejos. Nu trebuie!

Parcă și aud un cor de voci angelice care deja cer o versiune de PC pentru Forbidden West. Și le dau dreptate, cu toate că vor trece ani buni până când Sony SE VA GÂNDI măcar dacă o astfel de idee este ințeleaptă. Să mai spun că nici până în ziua de astăzi nu avem un port pentru Dad Simulator/God of War?

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button