HiFi-TVRSS PaginaDeMedia

HORIZON lansează oficial primul televizor românesc OLED 4K

Vă mai amintiți de monstrul 4K ieșit din mâinile celor de la HORIZON? Da, acel TV OLED despre care am vorbit și aici! Și sunt vești bune pentru cei care își doresc să își facă rost de un astfel de model, pentru că primul televizor românesc OLED 4K s-a lansat oficial la noi pe piață.

Gama 2022 de televizoare HORIZON extinde platformele hardware cu noile tehnologii QLED  (Quantum LED) în două configurații disponibile – QLED (250nits) și QLED+ (350nits), cu scopul de a răspunde noilor cerințe și trenduri din zona media și home entertaiment.

Disponibile în diagonale de 55” (139cm) și 65” (164cm), televizoarele HORIZON cu display OLED (Organic Light Emitting Diode) oferă o reproducere ideală a culorilor, dar mai ales o profunzime a  nuanțelor de negru, datorită pixelilor auto-iluminați. Împreună cu tehnologia Wide Color Gamut (WCG) și funcții precum Dolby Vision HDR / Dolby ATMOS, noile modele redau imagini mai bogate  și mai apropiate de realitate.  

HORIZON-CP-OLED-9-Series-Aurora-2-min

Vizionarea conținutului video din surse externe, dar și sesiunile de gaming, în care timpul de răspuns  scăzut reprezintă un factor extrem de important, sunt susținute de noile funcții precum eARC sau  Auto Low Latency Mode (ALLM), dar și de porturile HDMI 2.1 disponibile.  

Două serii adiționale completează gama de televizoare HORIZON Line-Up 2022, acestea venind  echipate cu display QLED (Quantum Dot) și diagonale cuprinse între 43” (108cm) și 65” (164cm).

Modelele din Seria 8 QLED beneficiază de sistemul de operare Android TV 9.0 (Pie), dezvoltat în  parteneriat cu Google LLC, asigurând astfel o experiență de vizionare îmbunătățită. Adițional,  HORIZON pune la dispoziție o nouă telecomandă Bluetooth cu microfon integrat ce permite  accesarea cu ușurință a asistentului vocal Google Assistant. 

HORIZON-CP-QLED-8-Series-min

Seria 9 QLED+ vine echipată cu un display Quantum Dot de luminozitate ridicată (350nits), sistem  intuitiv de operare HOS 3.0 (HORIZON SMART TV 3.0), alături de cele mai noi tehnologii, precum Dolby Vision · Atmos, AI on TV (Artificial Intelligence) și HDMI 2.1. 

În completare, toate televizoarele HORIZON cu sistem intuitiv de operare HOS 3.0 vin cu certificarea  Works With Ok Google”, precum și ”Amazon Alexa Ready”, oferind astfel posibilitatea controlării  vocale a anumitor funcții ale televizorului prin conectarea la un dispozitiv din ecosistemele Google  Nest (Mini, Hub, Hub Max, etc) sau Amazon Echo (Dot 3, Dot 4, Show, etc). 

La capitolul sunet, televizoarele dispun de tehnologia ”Sound by JBL”, susținută de funcțiile Dolby  ATMOS și DTS X. Astfel, cu ajutorul difuzoarelor calibrate și certificate de JBL, noile televizoare  asigură o experiență vizuală și auditivă completă. 

HORIZON-CP-OLED-Lifestyle-min

Televizoarele HORIZON au diagonale între 24”  (60 cm) și 75” (190 cm). Sunt disponibile la vânzare pe eMAG.ro, în magazinele Flanco, dar și în  oferta altor retaileri IT&C importanți din mediul online și offline (Badabum.ro, ideall.ro, CEL.ro,  PCGarage.ro, etc), la prețuri cuprinse între 449 Lei și 7.999 Lei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button