GamingRSS PaginaDeMedia

Sony ne captează atenția cu un trailer nou pentru Horizon Forbidden West

Mai este doar o lună până când PlayStation 4 și PlayStation 5 vor fi binecuvântate cu sequel-ul unuia din cele mai bune jocuri din ultima vreme. Horizon Forbidden West va duce mai departe aventurile lui Aloy, care ia asupra sa o sarcină foarte importantă, aceea de a găsi o cale de a reface pacea dintre omenire și mașinării.

Pentru a crește entuziasmul, Sony a lansat un nou trailer pentru Horizon Forbidden West, care ne arată o părticiă din povestea captivantă a lui Aloy. Nu vor lipsi personajele deja cunoscute, precum Varl și Erend, dar nici nu vom duce lipsă de fețe noi, atât cu intenții bune, cât și mânate de ostilitate, iar din ultima categorie face parte Regalla.

Conducătoarea unui grup de rebeli, aceasta nu se va da în lături de la nimic pentru a-i face să plătească pe cei care i-au greșit. Regalla deține puterea de a controla mașinăriile, o putere străveche și un element important al universului Horizon. Enigmaticul trailer oferit de sony se încheie cu apariția unui alt personaj, Tilda. Și, ghici ce, ea este interpretată de Carrie-Anne Moss, care, deși a cam ruginit în Matrix 4, pare să se implice cu mai multă tragere de inimă în Horizon Forbidden West.

Însă Horizon nu ar fi ce este acum fără prezența mașinăriilor cu care Aloy va fi nevoită să se lupte. Clipul aduce în prim-plan și animăluțe de tablă noi, cum ar fi, uhhh, un hibrid dubios de cobră-șarpe cu clopoței care scuipă acid? Mișto, ce pot să zic.

Per total, această introducere de trei minute reușește să ne arate cât de detaliată și frumoasă este lumea imaginată de Guerilla Games. Țin minte câte ore pierdeam căscând gura la peisajele primului joc și cât de fascinat eram de tot ceea ce presupune pătrunderea într-o lume postapocaliptică. Și nu cred că sunt singurul, căci Forbidden West este trecut de mulți pe lista celor mai așteptate jocuri din 2022.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button