GamingRSS PaginaDeMedia

Horizon Forbidden West a fost amânat din nou – Când va fi lansat mai exact?

Horizon Forbidden West este fără îndoială una din cele mai așteptate exclusivități PlayStation iar fanii au fost puțin dezamăgiți la auzul veștii că lansarea jocului a fost întârziată. O informație ceva mai concretă despre data de lansare vine din partea lui Jeff Grubb, cunoscut pentru informațiile sale de o acuratețe impresionantă. Din păcate, este vorba de încă o mică întârziere.

Horizon Forbidden West este doar unul din jocurile ale căror lansări au fost reprogramate din cauza contextului actual. Sequel-ul lui Zero Dawn ar fi urmat, astfel, să apară cel mai probabil în iarna lui 2021, însă un zvon lansat de Jeff Grubb și-a făcut apariția pe net, confirmat și de către alte surse.

Horizon Forbidden West va mai întârzia

Din câte se pare, Sony s-a răzgândit cu puțin timp în urmă cu privire la intervalul în care Horizon Forbidden West va putea vedea lumina zilei. Astfel, jocul nu-și va mai face apariția între octombrie și decembrie 2021, ci la începutul lui 2022, mai exact între ianuarie și martie. Știu că mulți s-ar fi așteptat să butoneze Forbidden West în această toamnă, dar uite că astrele nu s-au aliniat. Avem, totuși, măcar un punct de reper, iar Sony ar urma să publice un anunț oficial cu privire la noua dată de lansare în septembrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button