MORE

Hopa! Un tip trimis cativa ani la puscarie pentru ca a filmat in cinematograf!

Ia fiti atenti la asta! Philip Danks de 25 de ani  fost condamnat la 2 ani si noua luni de parnaie cu executare pentru ca a filmat din sala anul trecut Fast and Furious 6 si un „pretenar” de-al lui l-a pus pe internet, de unde a fost descarcat de 700.000 de ori (pretenaru’ are de facut niste munca in folosul comunitatii. De parca ce facuse el, ce era?!). Dar partea tare este ca povestea…nu se intampla in America, ci in Marea Britanie, Europa!!!

Tipul a facut asta intr-un cinematograf din Walsall, un orasel cu 170.000 de locuitori si a fost judecat si condamnat in Wolverhampton, UK. Partea vatamata, Federatia Impotriva Furturilor de Drepturi de Autor (Federation Against Copyright Theft) pretinde ca distribuitorul Universal Pictures „a pierdut cateva milioane de lire” din cauza acestui baiat. Este un caz cu o condamnare destul de severa pentru Europa (atat timp cat consideram UK parte a Europei, si nu a SUA) si care stabileste un precedent ingrijorator pentru „distribuitorii amatori” de filme (sau jocuri). Bine ca nu se pedepseste consumu’! Si chiar: se vedea bine macar?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Ce chestie stupida. Pentru o chestie nevinovata sa primesti 2 ani si ceva de parnaie. Nu cred ca a fost o chestie intetionata dea baiatului dar eu zic ca a meritat ca sa nu mai arate filmele in avans la cineva fiindca nu orice om in ziua de azi isi mai poate permite sa plateasca 10-15 lei pe un bilet la cinema,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button