Știri ITTECHTelefoane

Honor View 20, prime impresii favorabile

La începutul acestei luni, la un eveniment organizat în Hong Kong, Honor a anunțat următorul telefon de top al companiei, Honor View 20. Presa de specialitate a avut ocazia să testeze noul model, iar primele impresii favorabile au apărut deja online, cu câteva săptămâni înainte de lansarea modelului pe piețele globale, pe data de 22 ianuarie 2019.

Honor View 20 este poate cel mai important dispozitiv apărut recent din partea sub-brandului în ascensiune al celor de la Huawei, iar lucrul care îl diferențiază de concurență încă de la prima vedere este încorporarea camerei de selfie în display. Ca urmare, View 20 are un raport aproape complet între ecran și corpul telefonului, realizare cu care cei de la Honor se pot lăuda înaintea unor rivali precum Samsung, care încă lucrează la un model cu camera integrată în display.

Honor View 20 se prezintă cu un factor de formă de invidiat, cu un aspect premium care se regăsește în toate liniile de design și un ecran care ocupă aproape complet partea frontală a telefonului. În afara unei crestături pentru camera de selfie, display-ul de 6.4 in se prezintă fără cusur, oferind o rezoluție Full HD+ cu raport de aspect de 19.25:9. În ce privește bateria, View 20 vine echipat cu una de 4,000 mAh și funcție de încărcare rapidă care va permite atingerea unui prag de 55% în 30 de minute și încărcare maximă în aproximativ 90 de minute.

Honor View 20 selfie camera

Camera de selfie este poate atracția principală a telefonului, cu un obiectiv de 25 MP integrat în ecanul principal din care a fost tăiat un singur strat, astfel ca integritatea display-ului să nu aibă de suferit. Realizarea tehnologică este impresionantă, dar prezintă și un dezavantaj prin faptul că decupajul nu lasă loc și pentru alte accesorii precum o cameră secundară sau un senzor de recunoaștere facială.

Spatele telefonului nu este lipsit de spectaculozitate, cu un panou de sticlă pe care un gradient în V își schimbă culoarea în funcție de unghiul de vizualizare. Pe el mai găsim camerele principale, flash-ul și un senzor fizic de amprentă care să evite problemele de citire întâlnite uneori la senzorii mascați sub ecran. În partea de jos a telefonului se găsesc un port USB-C și un singur speaker, lucru care ar putea să îi deranjeze pe unii utilizatori obișnuiți cu sisteme dual speaker.

Honor View 20 back

Camera principală este una impresionantă de 48 MP, despre care Honor se laudă că produce rezultate comparabile cu o cameră DSLR. Susținută de senzorul de top IMX586 al celor de la Sony și cu un algoritm de procesare al imaginii bazat pe AI, cu sigurantă că va invita utilizatorii pretențioși să verifice spusele companiei.

Honor View 20 vine echipat cu un procesor Kirin 980 și variante de 6GB RAM sau 8GB RAM, în vreme ce spațiul de stocare poate fi de 128 GB sau 256 GB. În ce privește prețul, modelul de bază va putea fi achiziționat pentru 450 de dolari, iar cel de top va costa 500 de dolari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button