Știri ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Honor revine din morți, acum cu Servicii Google!

Au trecut doi ani de când Huawei a rămas fără serviciile Google pe terminalele lansate, în urma măsurilor luate de administrația Trump împotriva companiei. Ca și efect al acestor măsuri, chinezii s-au văzut nevoiți să-și vândă o parte din companie. Astfel, Honor a fost vândut către o altă companie din China, iar recent am primit confirmarea (răspunsul oficial a fost șters, dar avem un screenshot) că noile telefoane ale producătorului vor avea serviciile Google.

Honor Servicii Google Confirmate in Germana

Honor revine în „lumea bună” a producătorilor

Honor a devenit acum un brand independent, astfel este liber să lanseze telefoane așa cum își dorește și este liber să deschidă negocieri cu Qualcomm, Intel și alte companii. Asta înseamnă că următorul model de telefon al companiei va rula Android și se va bucura de tot ce înseamnă servicii Google.

Și ca să fie o revenire completă, se pare că producătorul are „pe țeavă” două telefoane: un dispozitiv de buget și ceea ce pare a fi un flagship care va rula Snapdragon 888. În acest fel, Honor și-ar putea face din nou intrarea în piețele din toată lumea, mai ales că a primit un mic boost de popularitate în urma întâmplărilor care au dus la vânzarea sa de către Huawei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button