Tech&ITȘtiri

În viitor vei putea să-ți cumperi o mașină Honda cu un PS5 incorporat

Controller-ul îl găsești în cotieră

Se pare că Honda vrea să-i dea o lecție serioasă lui Elon Musk atunci când vine vorba de entertainment pe drum. Și, așa cum fac japonezii de obicei, vor s-o facă și cu stil. Astfel, dacă îți cumperi acum o Tesla nouă, mașina vine cu un procesor Ryzen din seria 5000 în bord, dar o viitoare mașină Honda ar putea veni cu un Playstation 5 incorporat.

Conform Financial Times, se pare că COO-ul (Chief Operating Officer) proiectului Sony Honda Mobility a declarat că este posibil să ne putem juca God of War Ragnarok direct din confortul… scaunului șoferului. Inițiativa vine ca urmare a viziunii companiei de a crea o mașină care se axează mai mult pe entertainment.

Sony beneficiază de conținut pe care mulți îl îndrăgesc și care, an de an, atinge pe suflet tot mai mulți oameni. Ce vrem să facem este să adaptăm acest conținut la piața auto. Astfel, acesta este unul dintre avantajele pe care le avem în fața Tesla. Izumi Kawanishi, COO Sony Honda Mobility

Sunt convins că, dacă vrei să te joci pe Playstation 5 în mașină va trebui ca autovehiculul să fie staționat, și sistemul nu va funcționa din mers. Asta ar distrage serios atenția șoferului și ar putea duce la adevărate tragedii. Desigur, poate prima mașină care se va lansa cu un PS5 în bord va avea și un super sistem de self-driving care va permite să te joci din mers, dar nu mi-aș ține respirația pentru asta, vorba americanului.

Sony și cu Honda s-au aliat la începutul acestui an, iar în cadrul noii companii, Honda a preluat design-ul, dezvoltarea și marketarea vehiculului, în vreme ce Sony se ocupă de partea hardware și software, adică senzori, telecomunicații și sisteme de infotainment. Alianța ar putea ajuta Honda să-și împlinească obiectivul de a face tranziția completă spre vehicule electrice până în 2040.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button