Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Homeworld Shipbreakers rasare din nou

/
/
/

De cand a venit anuntul ca Gearbox Software a preluat publicarea lui Homeworld Shipbreakers, jocul a intrat intr-un con de umbra, fara prea multe informatii despre progresul pe care il face Blackbird Interactive la dezvoltarea sa. Dar asta s-a schimbat recent!

In cadrul evenimentului Unit 2015, dedicat dezvoltatorilor motorului Unity, membri ai echipei de productie si-au facut aparitia pe scena pentru a demonstra cateva din invoatiile pe care le-au realizat pentru Homeworld Shipbreakers.

In esenta, studioul a dezvoltat un sistem capabil sa genereze procedural o camera care sa tina mereu in vizor un subiect, indiferent cum este rotita sau miscata, si sa pastreze in mod constant un anumit efect.

Spre exemplu, acel efect de zgaltaire moderata a camerei, folosit adesea pentru adugarea unui sentiment de dinamism unui cadru, poate fi aplicat pe aceasta camera si va fi pastrat independent de orice alta miscare a obiectivului.

Tot sistemul este gandit sa usureze foarte mult folosirea de camere in jocuri, atat pentru secvente cinematice, cat si pentru gameplay, deoarece nu va mai trebui manipulat manual fiecare parametru al unei camere. Va fi de ajuns desemnarea subiectului, limitele in care camera trebuie sa il tina, si apoi sa i se dea o miscare. Poate cu un astfel de sistem s-ar putea reveni la unghiurile si cadrele artistice ale jocurilor de alta data, cum ar fi Anachronox.

Cu ocazia asta s-au putut vedea si cateva secvente noi din Homeworld Shipbreakers, alte detalii, precum o data de lansare, fiind in continuare indisponibile.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar