MORE

Homeworld: Deserts of Kharak soseste in ianuarie

Homeworld Shipbreakers s-a metamorfozat in ceva nou, un RTS menit sa detalieze evenimentele dinaintea primului joc din serie. Avand subtitlul Deserts of Kharak, noul joc Homeworld va fi lansat chiar luna viitoare.

Deserts of Kharak te trimite practic in secventa introductiva a primului Homeworld, prin desertul planetei unde a fost gasita ruina unei nave stravechi, in interiorul careia se aflau coordonatele catre Hiigara.

In joc vei prelua comanda unei palete foarte variate de forte terestre si aeriene, cum ar fi port-avioane cu roti, cu scopul de a descoperi in desert un mod de-a salva specia de la disparitie, planeta fiind pe moarte. Munca nu va fi simpla, deoarece acest teritoriu pustiu este controlat de un inamic nu foarte dornic sa te vada.

Povestea lui Deserts of Kharak este realizata de creatorii lui Homeworld, asa ca va puteti astepta la o conexiune foarte buna cu restul seriei si la aparitia unui numar de personaje care cel putin suna cunoscute, precum Rachel S’jet, predecesoare a lui Karan S’jet.

Deserts of Kharak promite ca va avea medii masive prin care sa va luptati, batalii tactice, decizii strategice, un arsenal vast si o componenta de multiplayer foarte bine dezvoltata.

Homeworld: Deserts of Kharak va fi lansat pentru PC in ziua de 20 ianuarie 2016.

[Shacknews]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button