GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Homeworld 3 este pe drum

Blackbird va continua seria

În vremuri de mult apuse, când RTS-ul era măsurat în două dimensiuni, a venit o minunăție de la studioul Relic ce muta acțiunea ferm în domeniul celor trei dimensiuni. Nu doar ca grafică, dar și ca gameplay. Acel joc era Homeworld, un RTS de legendă ce a avut parte de câteva continuări bune, niște remaster-uri, plus un prequel făcut de studioul Blackbird Interactive.

Iar acum a sosit vestea că seria va continua, cu Homeworld 3, produs tot de Blackbird și publicat de Gearbox… și finanțat prin Fig. Jocul deja și-a atins ținta de finanțare, urmând să fie lansat cândva prin anul 2022, și promițând să ofere aceeași experiență de RTS excelentă, și continuând povestea.

V-aș da mai multe detalii, dar nu există. Proiectul este abia la faza de pre-producție și va trebui să mai așteptăm mult timp până ce vom vedea gameplay efectiv sau măcar un screenshot. Dar măcar avem un trailer frumușel.

Acum, probabil vă întrebați de ce jocul ar apela la finanțare publică, prin Fig, atunci când are în spate Gearbox, o companie cu o grămadă de bani și cu mai mulți bani pe drum după lansarea lui Borderlands 3. Eh… vedeți voi, Gearbox este un studiou condus de… să zicem persoane ce tare, tare mult vor să nu dea bani altora.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button