Gaming

Homefront: The Revolution invata din greseli si vine cu ceva gameplay

Homefront a fost cam zburdalnic de felul lui, IP-ul plimbandu-se pe la diversi publisheri, intai la Crytek, apoi publicul fiind intampinat de vestea ca Deep Silver va co-publica viitorul joc din serie, Homefront: The Revolution impreuna cu firma germana, apoi o liniste mormantala s-a lasat peste proiect.

Lucru care in ultima perioada s-a cam schimbat am putea spune, la Gamescom fiind anuntat nu numai faptul ca jocul are o noua directie, dar si o data de lansare si un gameplay, care arata senzational!

Anunturile au curs ca unse in cadrul conferintei Microsoft de la Gamescom, Xbox mandrindu-se cu faptul ca beta-ul pentru multiplayer-ul jocului va fi disponibil mai intai pe Xbox One in ultima jumatate a acestui an, jocul urmand sa fie disponibil si pentru PC, Playstation 4, MAC … si Linux! Miscare pe care nu putem decat sa o aplaudam.

Data de lansare, conform CEO-ului Deep Silver, Klemens Kundratitz, este programata undeva in 2016, infirmand astfel zvonurile care spuneau ca jocul urmeaza sa apara la sfarsitul anului acesta. Iar daca aruncam o privire peste trailer-ul de sapte minute, care trebuie sa mai subliniam ca arata surprinzator de bine, decizia pare sa fie una buna. Credem noi ca toti gamerii s-au saturat de jocuri facute in graba sau aproape terminate si cu patch-uri in prima zi de lansare de „doar” 4 giga!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button