Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Homefront The Revolution ar putea fi lansat in luna mai

/
/
/

De cand a fost anuntata continuarea lui Homefront, nu s-ar putea spune ca jocul a stat prea mult in lumina reflectorului. Atat pentru ca a trecut prin mainile a trei publisheri diferiti si a trei studiouri de productie diferite, cat si pentru ca in afara unui trailer de la E3 nu prea s-a aratat prea mult din el. Totusi, Homefront de Revolution pare ca se apropie de lansare.

Jocul, aflat acum in dezvoltare la studioul Dambusters, sub supravegherea celor de la Deep Silver, pare ca va fi lansat in ziua de 17 mai. Asta indica un cartonas de rezervare pentru Homefront The Revolution, descoperit intr-un magazin de jocuri.

homefront the revolution

Pana in acest moment Deep Silver nu a dezvaluit o data de lansare oficiala si nici nu a comentat asupra validitatii acestei zile de lansare.

Ar putea fi prefect valida, la urma urmei, Homefront nu este tocmai genul de joc pentru care pornirea de zvonuri false despre ziua de lansare ar avea vreun fel de efect. Nu se poate spune ca seria are excesiv de multi fani sau ca The Revolution este indelung asteptat de publicul general.

[DSO Gaming]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar