Gaming

Homefront The Revolution, anuntat oficial!

Homefront a avut una dintre cele mai bune povesti din ultimii ani. Nu pentru ca era scrisa maiestuos, nici pentru faptul ca se juca cu psihicul tau asa cum o facea Spec Ops, ci pur si simplu pentru acel inceput care iti ramanea intiparit in memorie. Din pacate, dupa inchiderea THQ, Homefront parea sa aiba un viitor sumbru, jocul fiind primit de critici si gameri destul de prost, vanzarile fiind scazute pentru un titlu cu ceva potential. Asta pana cand Crytek au cumparat licenta, dupa care…liniste.

Liniste care a disparut acum cateva zile, cand un zvon confirmat de Crytek a spart tacerea si a anuntat noul Homefront The Revolution. La carma jocului nu se afla Kaos Studios, dar este co-publicat de Crytek si Deep Silver, urmand sa fie distribuit pentru PC, Playstation 4 si Xbox One in 2015.

Homefront: The Revolution pare ca doreste sa duca seria intr-o noua directie, plasand jocul la patru ani dupa primul titlu, jucatorul avand acum o lume pe care sa o exploreze si sa o „impuste” dupa bunul plac. Aspectul Sand-Box nu poate decat sa ne bucure, jocul putand astfel sa exploreze mai multe posibilitati din acest punct de vedere, o America invadata de Coreea fiind putin plauzibila, dar distractiva de explorat online cu prietenii, sau offline, daca doresti. Recrutezi luptatori pentru rezistenta si folosesti tactici de gherila in aceasta lume deschisa, oferind un nou strat gameplay-ului.

Crytek dezvoltau deja jocul inainte ca THQ sa fie dizolvat, deci mutarea acestora nu este una pripita, fostii Free Radical, actualii Crytek UK fiind implicati in dezvoltarea lui Homefront The Revolution.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button