PC&Consoles

Homefront este acum gratuit pe Humble Store

Humble Bundle vă dă acum ocazia să luptați pentru libertate pe teritoriul american într-un cadru militar fictiv fără a cheltui un ban. Atâta timp cât aveți un cont Humble Store și un cont de Steam, puteți descărca versiunea de PC a lui Homefront gratuit până la data de 9 decembrie, ora 20 (ora României).

Homefront este un first person shooter, cu o campanie de single player și o componentă multiplayer. Povestea sa folosește elemente ale lumii reale pentru a stabili contextul campaniei în care Coreea de Nord invadează Statele Unite în mijlocul haosului bolilor, colapsului financiar și dominației militare în anul 2027. Veți face parte dintr-o rebeliune organizată, alimentată de un decor de disperare și opresiune. Jocul are cam ceea ce vă așteptați să regăsiți într-o campanie standard a unui FPS, dar există momente memorabile presărate pe parcursul firului său narativ.

Homefront este de obicei 20 euro pe Steam, dar nu pentru următoarele două zile. În plus față de un joc gratuit, Humble Store include 10% din prima lună a abonamentului Humble Monthly; noii abonați vor primi în mod automat Quantum Break, The Dark Dark și Warhammer 40,000: Dawn of War III în biblioteca lor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button