Gaming

Homefront 2 amânat pentru 2016

Deep Silver anunță că Homefront 2 nu va mai sosi în nici un caz anul acesta. Având ca nume întreg Homefront: The Revolution, jocul este acum plănuit pentru 2016. Anunțul a fost făcut de către Klemens Kundratitz, CEO al companiei Deep Silver, ce a motivat întârzierea ca o consecință a dorinței de-a oferi echipei de la Dambusters Studios tot timpul necesar pentru realizarea unui joc de calitate.

Homefront: The Revolution a fost anterior un titlu dezvoltat de Crytek, dar studioul a renunțat la producția sa, fiind preluat de Deep Silver. Jocul este o continuare a FPS-ului Homefront din anul 2011, realizat de Kaos Studios, o companie ce a fost închisă de THQ la scurt timp după lansarea acestuia. THQ în sine a dat faliment la începutul anului 2013, fiind în ultimele luni înviat ca un brand apartinand Nordic Games.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button