PC&Consoles

Hollywood țintește eSports cu un nou film

Sporturile electronice sunt un fenomen important de ceva vreme, iar dinozaurii încep să înțeleagă asta, așa că Hollywood pregătește un film care va avea eSports ca subiect.

Pelicula va avea în rolul principal pe Will Ferrell, cunoscut pentru filmele sale de comedie despre diverse sporturi, de la patinaj artistic la curse de mașini. Personajul central al peliculei va fi un jucător profesionist, care în ciuda vârstei lui Ferrell încă mai participă la competiții. Toate filmele anterioare aveau în mare parte aceeași structură de bază, cu aceleași elemente de poveste, dar măcar ne vom putea amuza pe seama glumelor care de această dată vizează eSports.

Echipele Evil Geniuses și Fnatic se pare că își vor face apariția în această peliculă produsă de Legendary Entertainment. Nu se știe încă exact ce joc va fi în centrul atenției, dacă va fi vorba de unul real, precum Counter-Strike sau League of Legends, poate un DotA 2, sau dacă se va inventa unul, așa cum s-a întâmplat cu fiecare alt film despre jocuri făcut vreodată… cu excepția lui The Wizard, care era o reclamă foarte lungă făcută de Nintendo.

Filmul nu are încă o dată de lansare.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button