Gaming

Hitman va întârzia

Dacă visați ca în acestă iarnă să cotrobăiți printr-o hartă festivă în Hitman, și să asasinați pe cineva într-un costum de Moș Crăciun, atunci ar fi bine să reinstalați Blood Money, pentru că Hitman cel nou a fost amânat.

IO Interactive anunță că cel mai recent joc din serie nu va mai fi gata la sfârșitul acestui an. Pentru că vor ca varianta de lansare să fie mai bine finisată, și funcțională, au decis că ar fi mai bine dacă l-ar amâna până în martie 2016.

Lunile suplimentare vor fi de folos, din moment ce acesta este jocul Hitman cel mai mare pe care l-au făcut vreodată, și nu au încrederea că l-ar fi putut termina la timp, așa cum trebuie.

Are hărți masive, comparativ cu jocul anterior, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, și un număr mult mai mare de personaje, mecanici, funcții, și tot așa.

Amânarea nu este un semn rău, rare ori se întâmplă să fie, decât pentru cel care trebuie să refacă bugetul pentru câteva luni în plus de producție. Varianta de lansare a lui Hitman va include conținut suplimentar față de ce ar fi avut în decembrie, deoarece IO Interactive abordează diferit ideea de bază a seriei.

În loc de un joc finit, veți primi un joc ce are un număr mare de misiuni și care va primi în mod constant conținut nou, gratuit. Modelul poate fi comparat cu cel al MMO-urilor precum Guild Wars, care primeau update-uri constante cu lucruri noi, fără a necesita o taxă lunară.

[IO Interactive]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button